Service en onderhoud

Service en onderhoud aan uw CV ketel

De CV ketel is één van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning. Goed en regelmatig onderhoud aan uw CV ketel is daarom aan te bevelen om storingen te voorkomen. Zo kunt u flink besparen op onnodige, dure reparatie werkzaamheden.
Ons advies is om minimaal om het jaar onderhoud aan uw CV ketel te laten plegen. Om het jaar informeren wij telefonisch bij u of u weer onderhoud aan uw ketel wenst. Hier hoeft u zelf niet aan te denken.
U kunt ons uiteraard altijd bellen wanneer u een onderhoud aan uw ketel wenst. Met een enkele CV ketel is het uitvoeren van onderhoud middels een onderhoudsbeurt net voor het stookseizoen het beste (oktober) Met een combiketel maakt het niet uit wanneer het CV ketel onderhoud gebeurt, deze is het hele jaar in gebruik.

Is uw CV ketel 15 jaar of ouder?

Dan is het aan te raden om aan vervanging van uw CV ketel te gaan denken. Technisch gesproken is uw ketel na 15 jaar op. Misschien kan hij nog enkele jaren mee, maar de kans op grote en dure reparaties wordt steeds groter.

Onderhoud mechanisch ventilatiesysteem

Wij maken ook uw mechanisch ventilatiesysteem schoon. Bel voor een afspraak.

Storing

Heeft een ketel storing? Bel binnen kantooruren WarmThuis 06-2329 3869

WarmThuis is voor iedereen bereikbaar voor een storing  in de regio Bosschenhoofd, Zegge, Hoeven, Oudenbosch, Oud-Gastel, Stampersgat, Standdaarbuiten, Zevenbergen, Roosendaal, Etten-Leur e.o.. Wij werken niet met onderhouds- of storingscontracten. U bespaart bij ons de kosten van een onderhoudscontract.