Loodgieterswerk (Gawalo)

Loodgieterswerk (Gawalo is gas, water, lood, en zinkwerk)

Bent u op zoek naar een loodgieter voor gas- en/of waterleidingwerk voor uw verbouwing, renovatie- of nieuwbouwproject? Of heeft u een lekkage of verstopping in de omgeving van Bosschenhoofd, Zegge, Hoeven, Oudenbosch, Oud-Gastel, Stampersgat, Standdaarbuiten, Zevenbergen, Roosendaal, Etten-Leur e.o.? WarmThuis is u graag van dienst op het gebied van:

Gas- en waterinstallaties

Wij verzorgen de complete aanleg van leidingwerk in uw badkamer, toilet of keuken.
Aanleg en ontstoppen rioleringen en hemelwaterafvoeren.
Heeft u een lekkage aan uw waterleiding/ riolering of heeft u last van een verstopte afvoer of riool? Wij sporen de lekkage voor u op en repareren deze op deskundige wijze, zodat de schade beperkt blijft. Bel WarmThuis. Wij lossen het snel voor u op.

Installatie sanitair

Leveren en/of vervangen van sanitair. Wij kunnen u ook indien gewenst persoonlijk adviseren voor het verbouwen van uw badkamer en/of toiletruimte. Wij verzorgen het slopen, verbouwen en monteren van het sanitair.

Ventilatie in badkamer, toliet en keuken

Schone lucht in huis is noodzakelijk voor uw gezondheid. Daarvoor is ventilatie nodig: aanvoer van verse lucht en afvoer van vervuilde lucht en vocht. In twee derde van de Nederlandse huizen is geen mechanisch ventilatiesysteem. Een oplossing is natuurlijke ventilatie.
Een badkamerventilator zorgt er tevens voor dat schimmelvorming in de badkamer geen kans krijgt. Schimmel in uw badkamer is namelijk altijd een ventilatieprobleem. Heeft u geen raam in uw toilet? Dan is een ventilatie vast en zeker wenselijk. Wij installeren in badkamers en in toiletruimtes de standaard ventilator die u zelf aan en uit kunt zetten of een ventilator met timer. Laat u door ons goed informeren. Installateur let op de capaciteit en luchttoevoer.