Centrale verwarming

Centrale verwarming

WarmThuis is er voor al uw CV werk. Zoals het onderhoud aan en reparatie van uw CV ketel en het compleet aanleggen en vervangen van uw centrale verwarming.
Wij kunnen uw adviseren in een keuze voor een nieuwe CV ketel, radiator, boiler, geiser of vloerverwarming.

CV ketel

Een nieuwe CV ketel is een hele investering dus laat u goed informeren. Laat een installateur kijken naar welke verwarmingsketel de juiste keuze voor u is. Installateur kijkt naar de grootte van uw huis, de isolatie en de ligging, uw wensen op het gebied van warmwatervoorziening, uw budget en de samenstelling van uw huishouden. Wij adviseren u welk type toestel nodig is. Een HR/ Hre. Geheel vrijblijvend komen wij bij u langs voor een advies op maat.

Uiteraard kunt u zelf ook een passende nieuwe CV ketel opzoeken naar uw wensen? Doe de Intergas ketelkiezer test. WarmThuis verzorgt de inkoop en installatie. Tevens kunt ook terecht bij ons voor het installeren van andere merken CV ketels.

Bij het plaatsen van een nieuwe cv ketel wordt er ook een cv ketel pakket vervangen. Dit pakket bestaat uit;

  • inlaatcombinatie
  • expansievat
  • gaskraan
  • overstort ventiel
  • indien nodig wordt de dakdoorvoer, geveldoorvoer vervangen
  • rookgas afvoer en luchttoevoer materiaal

Wij voeren uw oude cv ketel af.

CV ketel in combinatie met een elektrische boiler is een uitkomst als u bijvoorbeeld zonnepanelen heeft en gas wil besparen. Elektrische boilers zijn compact en gebruiksvriendelijk. Ze vereisen weinig onderhoud en zijn eenvoudig aan te sluiten. Informeer naar de mogelijkheden.

Radiatoren

Het aansluiten, ophangen en verplaatsen van radiatoren is voor onze installateur een kleine klus. Wij kunnen diverse soorten en merken radiatoren leveren. Wij berekenen de ruimten waar de radiatoren hangen of komen te hangen zodat de stookkosten beperkt blijven. Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies. U bent niet verplicht een radiator bij ons aan te schaffen. Installatie van zelf aangeschafte radiatoren is ook mogelijk bij WarmThuis.

Thermostaten

Om optimaal gebruik te kunnen maken van uw CV ketel en de gebruikerservaring van uw centrale verwarmingsinstallatie te vergroten. Heeft u een passende thermostaat nodig, zodat de stookkosten nog verder verlaagd kunnen worden. Neem met ons contact op om u te laten adviseren.

Zoekt u een installateur voor een nieuwe CV ketel in de buurt van Bosschenhoofd, Hoeven, Oudenbosch, Oud-Gastel, Stampersgat, Standdaarbuiten, Zevenbergen, Roosendaal, Zegge of Etten-Leur e.o.? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.